ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Gabri García i Albert Jorquera, possibles entrenadors de l'FC Andorra

www.andorradifusio.ad

Segueixen les novetats en el cas de la possible compra per part del grup Kosmos del Futbol Club Andorra. Segons fonts del club, els inversors resoldrien el deute i aportarien entre 250.000 i 300.000 euros més per fitxar jugadors aquesta mateixa temporada. A la banqueta, els escollits serien els ex-jugadors del Barça Gabri García i Albert Jorquera.

L'FC Andorra rebria una injecció de capital d'entre 250.000 i 300.000 euros, un cop formalitzada la compra del club per part del grup inversor Kosmos.

Fonts del club han confirmat que l'acord està pràcticament tancat i únicament falta rubricar-lo un cop les disposicions legals ho permetin. A banda d'eixugar el deute de 200.000 euros que ara mateix té l'entitat, el nou propietari posaria a disposició aquestes quantitats per fitxar uns sis jugadors.

A més, com va avançar RTVA, hi hauria relleu a la banqueta. Els ex-jugadors del FC Barcelona Gabri García i Albert Jonquera serien primer i segon entrenador, respectivament.

Tots dos van coincidir com a tècnics de les categories inferiors del Barça i també van entrenar l'FC Sion de la primera divisió suïssa. D'aquesta manera es confirmaria l'acomiadament de Richard Imbernón i el seu equip tècnic abans d'acabar la temporada.

El president de l'FC Andorra, Albert Ferré, va reunir-se aquest dimecres amb el cos tècnic per confirmar que encara no hi ha res tancat i tot continua igual.  Per la seva banda, Imbernón i els seus no tenen intenció de dimitir.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu XTVL

Comparteix: