Gabri Garcia, decebut per l'empat a Alacant

L'empat al camp de l'Oriola ha fet perdre el lideratge del grup 3 de Segona B a l'Andorra, però els tricolors sumen ja vuit partits consecutius invictes. El tècnic tricolor, Gabri Garcia, no va amagar la decepció per haver-se deixat dos punts a Alacant.

Sense dos titulars fixos com Moha i Riverola, l'Andorra tenia el partit de cara després d'avançar-se al minut 71. Moussa Sidibé assistia Ernest Forgas, que controlava amb l'esquerra i superava el porter de l'Oriola amb una bona rematada amb la dreta. És el quart gol del català en aquest inici de temporada.

A cinc minuts del final, en una ocasió aïllada de l'Oriola, arribava la gerra d'aigua freda amb el gol de l'empat de Solano. L'Andorra es deixava dos punts a Alacant i perdia el lideratge. Gabri no amagava la decepció pel resultat. "Ens qudem amb una mala sensació després del que hem vist al camp", diu l'entrenador lamentant que "amb el que ens ha costat obrir el marcador, ens hagin pogut empatar amb una jugada aïllada".

L'equip de Gabri és ara segon, empatat amb el Sabadell i a dos punts del Lleida. Després de nou jornades, els tricolors són el segon màxim golejador del grup 3 de Segona B, amb tretze dianes, i l'equip menys golejat, amb només cinc gols en contra.

El proper partit serà a Prada de Moles contra el Llagostera i s'avançarà a dissabte a les 17h perquè diumenge es pugui disputar el partit del VPC femení en el mateix escenari.

Imatges: À Punt Notícies

L'FC Andorra cedeix el lideratge del grup 3 de segona B després d'empatar contra l'Oriola (1-1) L'Inter és el nou líder després de superar el VallBanc en el primer duel entre favorits (1-0)