ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Gabri seguirà fidel a la seva idea de joc i diu que l'equip només necessita creure-hi

www.andorradifusio.ad

Gabri reconeix que el Futbol Club Andorra viu el moment més difícil, després de sis setmanes consecutives sense conèixer la victòria i de les dues derrotes en els dos darrers compromisos. El tècnic tricolor diu que es mantindrà fidel a la seva idea de joc i que tot passa perquè l'equip cregui que pot capgirar la situació.

Gabri continua buscant la tecla per canviar una dinàmica que s'allarga des de l'inici de la segona volta i que ha fet caure l'equip fins al novè lloc de la classificació del grup 3 de segona B, amb tres empats i tres derrotes en els sis darrers partits, només 3 punts de 18 possibles. El tècnic tricolor diu que tot passa perquè el vestidor cregui que se'n pot sortir. "Sembla que estem en aquest punt que no ens ho creiem del tot. Crec que es va veure un bon equip el dia del Vila-real. No va servir, tot i fer un partit molt correcte contra un gran equip. Ens falta creure'ns de veritat que hem de sortir, que podem sortir d'aquest clot", demana.

Gabri assegura que es mantindrà fidel a la idea de joc que tan bons resultats ha donat. Sí que s'han introduït canvis en el treball diari, amb l'objectiu de recuperar jugadors que van ser determinants a la primera volta.

El proper examen arriba diumenge a les 12 a Prada de Moles davant del l'Atlètic Llevant. Els tricolors podran comptar amb tots els efectius, tret d'Adri i Carlos Martínez.

Informa: Joan López
Imatges: Txema Galilea

Comparteix:

34.238.248.103