ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Gabriel Muñoz torna de l'Aconcagua amb ganes de nous reptes

www.andorradifusio.ad

Gabriel Muñoz ha tornat de l'expedició a l'Aconcagua, la muntanya més alta d'Amèrica amb 6.962 metres. Malalt de càncer, el seu objectiu era servir d'exemple de superació per a d'altres persones. Li va faltar poc per fer el cim, però ha tornat convençut que l'experiència ha pagat la pena i amb ganes d'afrontar nous reptes.

"La primera setmana d'estar a l'Argentina estava fent quimio. S'ha de fer! Tot i que et deixa més feble, has de posar una mica més de força o treure-la d'on no la tens i continuar", assegura Gabriel Muñoz.

El muntanyenc creu que "el sacrifici d'arribar als 6.200 metres, que no és una cosa fàcil, no t'ho regalen, a nivell personal és magnífic, veure com t'estàs superant i com et costa arribar, perquè a 6.000 metres tens un 49% d'oxigen a l'aire, o sigui que ja costa respirar".

"El proper repte és fer alguns cims per aquí pels Pirineus i quan passi l'hivern aniré als Alps amb el meu amic Antonio, tenim pendents dos o tres cims", avança.

I assegura que tornarà a l'Aconcagua a acabar la feina: "ho tinc claríssim. L'he de fer. Si he estat dormint al peu del cim! O sigui que ho he de fer".

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: