ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Gairebé 200 riders per una JAM Extrem que aspira a pujar a les quatre estrelles

www.andorradifusio.ad

La Jam Extreme, amb la prova de tres estrelles del Freeride World Qualifier i el Freeride Junior Tour, ha aplegat 200 riders el cap de setmana. El següent pas és assolir les quatre estrelles.

Dissabte es va disputar a la zona del Port del Rat d'Ordino-Arcalís la JAM Extrem, prova de tres estrelles del Freeride World Qualifier. 92 riders hi van participar.

Les victòries en esquí van ser per a Virgile Didier i Elisabet Marina. En surf de neu van pujar al calaix més alt del podi Roffi Zoe i Alfons Garcia. En aquesta categoria l'andorrà Albert Manresa va ser tercer. També cal destacar la cinquena plaça en esquí del també andorrà Enric Font.

Diumenge es va fer la prova del Freeride Junior Tour amb quatre podis per a membres de la Freeride Academy d'Arcalís. En la prova júnior van participar 84 riders.

L'organització completa la competició com si fos una prova de quatre estrelles. Si la propera temporada s'aconsegueix el finançament necessari, la JAM Extreme ascendirà a la màxima categoria del Freeride World Qualifier.  

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: JAM Extreme

Comparteix: