ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Ganes i dubtes dels entrenadors i jugadors en el possible retorn de la lliga de futbol

www.andorradifusio.ad

Entrenadors i jugadors de la primera divisió valoren positivament el protocol presentat per la FAF. La majoria destaquen que és un primer pas per a la tornada del futbol. Per la seva banda, l'Inter d'Escaldes planteja els seus dubtes sobre la necessitat d'un possible retorn.

Les previsions de la Federació de Futbol recullen el retorn als entrenaments i la competició al juny. Ara fa uns dies, els clubs van rebre el protocol redactat per Joel López per a la represa de l'activitat.

Alguns entrenadors i jugadors de primera divisió, com ara l'entrenador del VallBanc Santa Coloma, Marc Rodríguez, i el jugador del UE Santa Coloma, Jordi Rubio, valoren positivament aquest primer pas. Però, també sorgeixen dubtes, assenyalen Rubio i el jugador de l'Atlètic d'Escaldes, Fabio Serra.

D'altres s'han posicionat en contra d'un possible retorn. El director esportiu de l'Inter d'Escaldes, Otger Canals, ha manifestat a les xarxes socials que hi ha poc marge de dies entre l'inici dels entrenaments grupals i la tornada de la competició.

A més, Canals remarca que no hi ha necessitat de forçar la represa. Una posició també compartida per alguns clubs.

Tots aquests punts es parlaran en la reunió entre FAF i Govern a principi de juny.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FAF

Comparteix:

18.207.250.80