ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Gaudi Vall, Quim Altés i Miquel Font representaran Andorra al Trial de les Nacions

www.andorradifusio.ad

Andorra presentarà un equip molt jove al Trial de les Nacions d'aquest cap de setmana a Eivissa. Gaudi Vall, Quim Altés i Miquel Font seran els representants tricolors que miraran de millorar la 14a posició de l'any passat.

Eivissa serà la capital del trial aquest cap de setmana amb una nova edició del Trial de les Nacions. 19 països i 85 pilots prendran part en un format de dues voltes intercontinental. Com és habitual, hi haurà tres categories: una elit amb els millors països, una altra amb la resta de combinats nacionals entre els quals hi ha Andorra i una femenina amb 10 equips.

Andorra presentarà un combinat molt jove amb Gaudi Vall, que debutarà en la competició, Quim Altés i Miquel Font. Tots tres buscaran millorar la 14a posició aconseguida l'any passat a la República Txeca.

La gran favorita serà Espanya, que no ha perdut cap edició d'ençà el 2004. Toni Bou tornarà a ser el gran estilet de l'equip i la competició amb un triplet català format per Bou, Adam Raga i Jeroni Fajardo. Aquest darrer ha estat sancionat un any per dopatge, tot i que pot seguir competint. La pena s'aplica als resultats de Fajardo el 2018 i 2019.

Les classificacions començaran dissabte a la tarda i diumenge al matí s'engegarà la prova. La competició servirà de colofó al Campionat Mundial de Trial.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Comparteix:

34.239.179.228