ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Gerard Nadal vol seguir els passos de Vicky Jiménez

www.andorradifusio.ad

La Federació de Tennis intenta consolidar una base que entreni i competeixi amb regularitat. La feina dels darrers mesos comença a recollir fruits i un dels valors més joves, Gerard Nadal, s'ha imposat en el primer torneig que disputava fora del país. 

Té només 10 anys, comparteix cognom amb un tennista il·lustre i el seu revés també és a dues mans.

Aquesta setmana Gerard Nadal ha tornat als entrenaments al Principadel amb l'alegria d'haver guanyat el seu primer torneig fora del país, el Trofeu la Creu Blanca de Reus.

Explica com ha patit molts nervis a l'inici de cada partit però s'ha anat "tranquil·litzant i jugant millor". El director tècnic de la federació, Ricardo Rodeiro, celebra la victòria i la posa en relleu "perquè a Andorra ens costa,, ja que no es poden fer molts tornejos".

Nadal és un dels darrers exponents del treball que ha encetat la federació per consolidar una base competitiva.

Rodeiro avança la voluntat de "fer més sortides amb ells perquè agafin molt més ritme i competeixin amb gent que entrena cada dia en bones condicions i instal·lacions". Gerard Nadal té clar que es vol posar a punt "per ser un bon tennista".

Els èxits que està aconseguint Vicky Jiménez han rellançat l'esport de la raqueta al país. Nadal somia a seguir els seus passos. 

Informa: Joan López
Imatges: Xus Medrano

 

Comparteix:

18.204.42.98