ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Gerard Riart estarà quatre anys més al capdavant de la Federació de Ciclisme

www.andorradifusio.ad

Gerard Riart iniciarà el tercer mandat a la Federació de Ciclisme. Tal com s'esperava no s'ha presentat cap altra candidatura i estarà quatre anys més al capdavant de l'entitat. Lidera una junta amb quatre cares noves i sense cap representant de l'Sprint Club.   

Gerard Riart volia cedir el testimoni, però ningú no ha agafat el relleu i davant la possibilitat de deixar la federació en mans d'una junta gestora ha decidit continuar. El volum de treball i la responsabilitat no ajuden a fer que apareguin candidats.

Riarts creu que el ciclisme a Andorra viu un moment "molt dolç" i remarca que suposa, per altra banda, "molta feina i molta responsabilitat". "Pot ser la gent no pot dedicar el temps suficient a estar a la federació".

Dimarts vinent una assemblea extraordinària telemàtica confirmarà la junta, que presenta quatre cares noves, amb dos representants del Furious Bici Club i de l'Andona, i cap de l'Sprint Club.

Riart té clar quines han de ser les línies mestres dels pròxims quatre anys. "Seguir treballant amb el pla d'alt rendiment del ciclisme andorrà, treballar amb els joves i la base, seguir donant suport a Kilian Folguera i obrir noves branques com el ciclisme femení".

Riart ha confirmat que l'equip mexicà Efideporte Pro Cycling continuarà competint la temporada vinent amb llicència andorrana, amb Kilian Folguera com un integrant més en les proves de Copa del Món de cross country.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA-Txema Galilea 
Locució: Jordi Cama

Comparteix: