ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els germans Asensio competiran a França i Catalunya aquesta temporada

www.andorradifusio.ad

Els germans Asensio fa temps que tenen clar que el tennis taula és el seu esport. Ja duen uns quants anys integrats en un programa d'esport i estudi a França i aquesta temporada hi tornen amb ganes.

Aposta esportiva i també de vida per als germans i la família. Classes i entrenaments a França de dilluns a divendres. I competició intensa els caps de setmana. Per al gran, l'Emili Asensio, un calendari de nivell amb l'equip Auch, on estarà a la nacional 3 francesa i aquest any també a Espanya amb el Cardedeu. Les notes acadèmiques i els resultats esportius es retroalimenten.

Els Jocs dels Petits Estats de Montenegro estan a l'horitzó més immediat per a aquest jove jugador de disset anys. Treballarà per classificar-s'hi.

I darrere puja l'Obed Asensio. Amb tretze anys serà el seu tercer a França seguint les passes del seu germà, que li va encomanar l'afició per la pala.

L'estiu ha estat per descansar una mica però també per jugar tornejos. Aquest mes retorn a les classes i a la competició més regular.

Informa: David Domingo
Imatge: Ruben Calvo/Pere Besolí

Comparteix: