Els germans Casal revaliden el triomf a La Sportiva Andorra Trail

El germans Casal han revalidat triomf a La Sportiva Andorra Trail. El seu equip no ha tingut rival en aquesta segona edició. Pere Rullan i Fàtima de Diego s'han adjudicat la categoria mixta. Roser Español i Queralt Riba han estat les més ràpides en categoria femenina. Els resultats encara són oficiosos.

Aquest diumenge sortida a Sant Julià de Lòria amb els equips arrancant cada 30 segons. Els germans Casal ja comptaven amb un bon coixí de la primera jornada i el cert és que no han tingut rival en aquesta segona edició. Més ajustat ha estat el frec a frec per a les altres dues places al podi.

33 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu, el gros del desnivell a la pujada directa a Aixàs, després Bony de la Pica, recorregut aeri espectacular fins al pic de Carroi i baixada directa fins a Escaldes-Engordany. Els germans Casal han completat el recorregut amb un temps de 7 hores i 39 minuts amb la suma dels dos dies. Han avantatjat en 27 minuts els segons, la parella de Terol formada per Javier Barea i Raúl Guillén. Ignasi Nieto i Albert Llonch han completat el podi deixant al segon equip de la Federació amb la mel als llavis.

La parella formada per la resident madrilenya Fátima de Diego i Pere Rullan s'han adjudicat la prova mixta amb un temps de 8 hores i 50 minuts.

En noies, Sabrina Solana i Clàudia Tremps no han pogut remuntar cedint el triomf a la parella formada per Roser Espanyol i Queralt Riba. 9 hores i 15 minuts en la suma de les dues jornades.

Hi ha hagut visita sorpresa de l'agència antidopatge. Una feina a l'ombra que garanteix el joc net a les curses amateurs que es disputen al país.

Imatge: Albert Refart

El MoraBanc vol tornar a guanyar una final de la lliga catalana al Barça aquest diumenge Illes Fèroe s'emporta la victòria del Nacional fent valer un gol al minut 30 de la primera part (0-1)