ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els germans González: velocitat i contundència per al VPC

www.andorradifusio.ad

Els germans González han estat transcendentals en la bona temporada del VPC. Han deixat enrere les lesions i han brillat amb llum pròpia. El Tolosa els ha guanyat en els dos partits d'aquesta temporada però diumenge, en els quarts de final, confien que serà diferent.

No és costum del rugbi destacar aportacions individuals, amb tot és innegable que els germans González han brillat amb llum pròpia aquesta temporada.

La majoria d'assajos del VPC porten el seu nom. Primer va venir Agustín i després el seu germà Nico, l'any passat les lesions els van impedir estar junts sobre la gespa. Enguany han pogut anar de la mà i l'equip ho ha notat.

Agus destaca "el ritme que notem al camp" quan juguen junts. El seu germà Nico assegura que han compartit "tants moments dins i fora del camp que amb una mirada sabem què pot donar fruits". "Ell és la velocitat i jo la contundència", diu Agus.

Tots dos pensen que l'equip ha anat evolucionant al llarg de la temporada com a bloc. El Tolosa els ha derrotat en els dos partits de lliga però pensen que diumenge tot serà diferent.

L'equip francès ja té l'ascens a la butxaca i pels tricolors és un duel a vida o mort. Els germans González creuen que en els darrers partits s'ha notat més la unió de l'equip i opinen que és una qüestió "d'arribar amb ordre". "El rival ho ha fet millor" en aquest sentit, expliquen afegint que el VPC "està en un bon moment i pot rendir més".

Diumenge han de derrotar a la seva bèstia negra aquesta temporada per seguir aspirant a l'ascens. Volen tornar a cantar victòria. Els quarts de final contra el Tolosa es disputaran a les 15h a Tarascó.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Albert Cristòfol

Comparteix: