ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Gielo vol demostrar que pot tenir un lloc a Andorra

www.andorradifusio.ad

Tomasz Gielo va tenir una estrena prometedora amb el MoraBanc contra el Virtus. Ha fitxat per un mes i ha de demostrar que té un lloc a l'ACB. Experiència a la lliga en té i vol ajudar l'equip aportant-hi intensitat, polivalència i encert.

Tomasz Gielo està vivint una situació estranya. Mai havia fitxat per un equip amb la temporada ja iniciada i fer-ho per un mes no ajuda a estar tranquil. Tot i això, el polonès afronta l'experiència al MoraBanc amb la màxima il·lusió i amb ganes de seguir fent carrera a l'ACB després del seu pas per la Penya i el Tenerife. Avisa que vol demostrar que el seu lloc és aquí.

Gielo és un jugador que, a banda de conèixer la lliga, pot ajudar l'equip en diverses facetes del joc, intensitat, defensa, tir exterior i una petita mostra ja es va veure contra el Virtus.

Reconeix que a l'estiu es va veure més d'una vegada fitxant per algun equip, però la pandèmia va canviar la planificació dels clubs i al final es va quedar sense lloc. Quan va rebre la trucada del MoraBanc no s'ho va pensar.

Aquest dissabte, Gielo tindrà una nova oportunitat per seguir sumant i guanyar-se la renovació o un altre contracte que el porti a no tornar a la seva Polònia natal, on s'estava entrenant fins ara.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Txema Galilea-Kevin Ribeiro
Locució: Jordi Lorente

Comparteix:

18.234.97.53