ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Giménez assegura que el VPC no posarà cap problema per compartir l'Estadi Nacional amb el FC Andorra

www.andorradifusio.ad

El VPC compartirà sense problemes l'Estadi Nacional amb el Futbol Club Andorra. Així de clar ho ha deixat el seu president al "Dia E" d'aquest dilluns. 

Missatge de tranquil·litat del VPC Andorra a la família del rugbi. Les converses amb el Govern sobre l'ús de l'Estadi Nacional avancen pel bon camí i el president del club, Gerard Giménez, ha assenyalat que la cohabitació amb el Futbol Club Andorra, tot i que difícil, serà possible.  

Giménez ha reconegut que "és cert que és complicat compaginar les dues disciplines, però estem treballant perquè sigui possible". Creu que s'aconseguirà, tot i que s'hauran de posar recursos. Ha apuntat que "ningú haurà de marxar de cap lloc, ens combinarem sense cap problema". 

El president del VPC Andorra també ha parlat del nou entrenador del primer equip, el francès Jean Arnaudin, que aquest diumenge va ser presentat als jugadors al costat del nou mànager general del club, Eric Mercadier, l'home que coordinarà l'acord de partenariat amb el Pamiers. Ha puntualitzat que es tracta d'un entrenador "amb un nivell similar al nostre i el que més ens agrada, és que sap on estem". 

Giménez ha avançat que el club és molt a prop de tancar les primeres quatre incorporacions per al primer equip. Pel que fa al sènior femení, Dani Raya es mantindrà com a primer entrenador, amb Sebastián Barrera com a tècnic ajudant. 

Informa: Joan López
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: