La gimnasta Ona Betrian es classifica per a la final A del Campionat Regional de França

Ona Betrian ha estat l'única gimnasta del Club Ar

Ona Betrian ha estat l'única gimnasta del Club Artística Serradells que ha assolit el bitllet per a la final A del Campionat Regional individual de França, que es disputarà a Colomiers el 21 i 22 de maig.

L'andorrana va classificar-se gràcies a la vuitena posició en l'interdepartamental, on va sumar 43,650 punts. La resta de gimnastes del Serradells van aconseguir plaça per a la final B, que tindrà lloc l'11 i 12 de juny a Castelnaudary.

Des del club es fa una valoració molt positiva dels resultats i amb Betrian treballaran per polir els exercicis i augmentar una mica la dificultat amb nous elements perquè sigui més competitiva.

Informa: Sergi Cano