ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern aportarà 2, 3 milions i MoraBanc 5 perquè el BC Andorra sigui equip ACB

www.andorradifusio.ad

El projecte del Bàsquet Club Andorra ha rebut aquesta tarda el suport definitiu. El Govern ha anunciat una ajuda que serà de 2.300.000 euros la temporada que ve. MoraBanc, el patrocinador principal, es farà càrrec de les despeses del cànon i del fons d´ascensos i descensos, amb una subvenció de més de 5 milions.

Ha calgut molta feina de despatxos, però l´ascens a l´ACB que el Bàsquet Club Andorra va celebrar fa dos mesos ja és realitat. L'esperada notícia s´ha sabut avui amb un anunci doble. D´una banda el Govern ha fet pública una subvenció per a la temporada que ve de 2.300.000 euros. 500.000 sortiran de les arques d´Andorra Turisme i la resta, del pressupost del 2015.

Una vegada confirmada la subvenció del Govern, MoraBanc ha fet públic el suport amb unes xifres de vertigen: 5.284.000 euros, que finançaran el cànon d'accés, al fons d'ascensos i descensos i un aval de garantia. L'acord entre el club i l´entitat bancària serà per 10 anys i l´equip passarà a dir-se MoraBanc Andorra.

Divendres el club farà la inscripció per jugar a l´ACB, coincidint amb l´últim dia de termini. 18 anys després, Andorra tornarà a gaudir de la millor lliga d'Europa. El club treballa en un pressupost esportiu al voltant dels 3 milions per a la temporada que ve.

Avui s´ha posat la primera pedra d´un projecte que ara té com a gran repte garantir la continuïtat.

Informa: Joan López

Comparteix: