ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les Gseries 2020 fan un pas endavant amb més espectacle i adrenalina

www.andorradifusio.ad

La 15a edició de les GSeries arriba amb novetats importants en favor de l'espectacle. Un dels canvis serà la data d'inici. Enguany el tret de sortida serà el 2019.

L'ACA ha volgut fer un pas endavant amb novetats importants. La primera amb les dates. La prova començarà a mitjan desembre i acabarà a mitjan febrer. El responsable d'organització de les GSeries, Àlex Bercianos, explica que "l'objectiu és treballar amb menys radiació solar, perquè com més avança l'hivern, més impacte hi ha". Així poden "acabar l'abans possible" amb un marge de baixes temperatures.

Una altra novetat i potser la més important per a l'espectacle serà el format de dues curses. L'organització vol menys classificatòries i més curses, més cos a cos. A la segona cursa els quatre primers classificats sortiran invertits. "Feia falta un canvi en aquest aspecte i era una sol·licitud reiterada dels pilots". Fins ara, afegeix Bercianos, "el format era més de ral·li que de circuit i necessitàvem més finals, adrenalina i espectacle, pels equips i pel públic".

Enguany GSeries i Ice Gladiators aniran juntes. Un acord que beneficia les dues bandes. Natàlia Gallego, presidenta de la Federació Motociclista, destaca el fet d'accedir a més recursos i mitjans, així comla motivació que suposa per als pilots.

Entre les dues proves s'espera uns 75 pilots cada cap de setmana de cursa. La presència de VIP està assegurada.

Una darrera novetat, enguany les curses de les cinc disciplines es podran seguir una setmana després en un ampli resum que s'emetrà per Andorra Televisió. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Xabier Moreira

Comparteix:

54.160.19.155