'Hem de guanyar en ofici, pilleria i maduresa'

www.andorradifusio.ad

El FC Andorra vol deixar enrere les quatre derrotes dels darrers cinc partits. Aquesta tarda visita un camp gens propici per fer-ho com és La Ceràmica davant el filial del Vila-real. L'aturada de seleccions també planteja alguns dubtes tractant-se d'un filial i qui no estarà segur és l'andorrà Iker Álvarez de Eulate.

Eder Sarabia explica que han estat rumiant sobre el seu rival, ja que en no jugar el primer equip, potser baixarien jugadors. A més, en tornar Marcelino i necessitar sessions d'entrenament, sense alguns internacionals, endevina que potser no ha disposat de jugadors del filial. "Bé, no ho sabem, així que sobretot ens hem d'enfocar en nosaltres", valora finalment.

Els groguets arriben d'una victòria important davant el Tenerife amb un home menys. Precisament, Sarabia creu que l'equip ha de guanyar en ofici, "en aquests detalls de pilleria i maduresa", però no tot s'hi val. En aquest sentit, l'entrenador explica que "em nego rotundament a fer tot allò que vagi en contra del futbol, dels seus valors i de l'espectacle".

El tècnic podria recuperar Jandro Orellana i Pablo Moreno, que ja s'han exercitat amb el grup. Qui serà baixa segur són Almpanis, Martí Vilà i Rubén Bover. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.

Informa: Joel Romero
Imatges: Óscar Sánchez

Comparteix: