ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Homenatges i comiats en la cloenda de la 10a Andorra Ultra Trail

www.andorradifusio.ad

Aquest diumenge a la tarda s´ha celebrat la cerimònia de podis de l´Andorra Ultra Trail. Un acte que ha suposat un homenatge als millors corredors de la desena edició i un comiat als creadors i impulsors de la prova des del seu naixement l´any 2008.

Els guanyadors d´aquesta desena edició han anat passant aquesta tarda pel podi. Julian Morcillo i Imanol Aleson van guanyar Eufòria la prova més dura. En aquesta cursa la noia més ràpida va ser Nerea Martínez.

A la Ronda dels cims han dominat la nord americana Darcy Piceu i el català Albert Herrero. Sabrina Solana, tercera ha segellat la millor actuació andorrana.

Hi han hagut molts més guanyadors en aquesta desena edició, també tots els finishers i organitzadors. Aquest diumenge ha estat un dia d´homenatges a tos els que han viscut les 10 edicions ja sigui voluntaris com corredors. Òscar Pérez amb 5 és el corredor amb més podis. El darrer homenatge pels creadors de l´Andorra Ultra Trail: Gerard Martínez i Valérie Lafleur cedeixen el testimoni a les seves filles.

Aquest diumenge a la tarda ha arribat el darrer participant de la Ronda dels Cims. En les properes hores ho aniran fent els nombrosos corredors d´Eufòria que encara estan a la muntanya.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

3.230.154.129