Imma Parrilla, 16a, la millor de l'equip nacional a l'Sky Pirineu de la Copa del Món

Dissabte es va tancar el circuit de les Skyrunner World Series am

Dissabte es va tancar el circuit de les Skyrunner World Series amb l'Sky Pirineu, que va comptar amb la participació de tres corredors de l'equip nacional. L'actuació més destacada la va protagonitzar Imma Parrilla en una prova amb molt nivell.

La cursa constava de 36 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu. Parrilla va finalitzar en setzena posició, amb un temps de 5 hores 1 minut, quedant a una hora exacta de la guanyadora, la corredora basca Ainhoa Sanz.

En nois, Sintu Vives va tancar el top 50, mentre que David Méndez va haver d'abandonar per molèsties físiques. El català Jan Margarit va ser el més ràpid i el resident Guillem Campeny va acabar quinzè.

Informa: Sergi Cano