Incògnita d'on jugarà el FC Andorra a Primera RFEF

www.andorradifusio.ad

Novetats al voltant del canvi de gespa de l'Estadi Nacional. El Govern ha anunciat aquest matí de dilluns que es farà efectiu aquest agost. La intenció del ministeri d'Esports és que el Futbol Club Andorra i el VPC puguin compartir la instal·lació, amb una nova gespa artificial, fins que el Futbol Club Andorra pugui ocupar el nou camp que la federació està construint a Encamp.

La ministra d'Esports, Mònica Bonell, ha assegurat que la prioritat és que "totes aquelles entitats que juguin, ho facin amb les millors condicions" i ha sigut conscient que "això no ho podem garantir si és amb gespa natural". També ha remarcat la manca d'entesa que hi ha hagut entre les parts. "Ens hagués agradat una entesa entre totes les parts, sobretot entre el rugbi i el FC Andorra. Des del Govern anem complint amb allò que estava establert per conveni".

Bonell ha dit que es demanarà una exempció a la Federació Espanyola de Futbol perquè l'Andorra pugui jugar els primers mesos de la temporada amb gespa artificial. Si no s'arriba a un acord, el club hauria de buscar una instal·lació que compleixi els requisits fora del país. "Hem de mirar de poder parlar amb la federació espanyola de futbol i veure si poden haver excepcions. En aquest cas, estem parlant d'uns mesos fins que l'estadi de la federació andorrana estigui a punt", ha conclòs Bonell. 

El club, mentrestant, ha penjat un comunicat on analitza la situació i, sobretot, encoratja a seguir donant suport a l'equip perquè, assegura, "aquest és un projecte a llarg termini i no ens aturarem aquí".

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

Comparteix:

La celebració d'una temporada de somni de l'UE Santa Coloma  FC Andorra, de flirtejar amb l'ascens a primera a primera federació