ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'individual de la Font Blanca es podrà seguir en directe

www.andorradifusio.ad

La prova individual de la Font Blanca es podrà seguir en directe en streaming. Serà la primera retransmissió en directe d'una prova individual d'esquí de muntanya. Com l'any passat també s'emetrà la prova vertical, en aquest cas també en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad. La prova andorrana puntuable per la Copa del Món continua treballant per consolidar-se com un referent tecnològic, solidari i sostenible.

La Copa del Món de la Font Blanca ha volgut fer un pas més enllà i enguany es convertirà en la primera prova individual d'esquí de muntanya que es podrà seguir en directe en streaming.

L'any passat ja van ser els primers a fer una vertical, una prova que enguany es tornarà a fer per Andorra Televisió i si no hi ha canvis de darrera hora també per Esports 3.

El president de la Federació de Muntanyisme, Jaume Esteve, ha expressat la seva "il·lusió per ser els primers". Explica que hi destinen "bastants mitjans" perquè "l'objectiu no és només passar-la per streaming amb la producció final sinó mantenir el que grava cada càmera".

La Copa del Món també tindrà un vessant solidari i sostenible. D'una banda hi haurà una recollida de fons i un braçalet de la prova.

Els diners recaptats es destinaran a la Fundació Muntanyencs per l'Himàlaia. La directora de l'entitat, Ester Segura, explica que es dediquen "a finançar i trobar projectes educatius als països que fan frontera amb la serralada de l'Himàlaia".

Amb la col·laboració de FEDA i Lavola la prova vol continuar creixent com a exemple de sostenibilitat. Bet Font és la directora comercial de Lavola i explica com es va fer "un pla de sostenibilitat per veure com es poden reduir les emissions i, si no es poden reduir, com es poden compensar".

La Copa del Món de la Font Blanca es disputarà el darrer cap de setmana de gener.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

23.21.4.239