ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Tret d'inici al TIM Vòlei amb un miler de persones i més de 100 equips

www.andorradifusio.ad

Més de cent equips han pres part en una nova edició del TIM Vòlei. Enguany la principal novetat és la categoria minivòlei, la més petita de totes, on han participat vuit equips.

El darrer dels tres TIM que se celebren al país s'ha engegat amb els primers partits aquest matí. Equips arribats de Catalunya, Itàlia i altres indrets d'Espanya han competit en un dels tornejos formatius més destacats dels Pirineus amb 103 equips competint. I entre els quals destaca el minivòlei de categoria alevina, la principal novetat d'enguany.

A banda dels equips de fora també han participat dos clubs del país, el Valls d'Andorra i el CV Encamp. El torneig serveix d'experiència per a les jugadores.

La celebració del TIM també permet al CV Encamp seguir sumant ritme de competició, atès que fa únicament dos anys que va crear-se la base.

Fins a cinc instal·lacions diferents han servit d'escenari d'aquesta edició, en la qual es disputaran més de 200 partits. Aquesta tarda seguiran els duels de la fase de grups i demà tindran lloc les finals.

Informa: Joel Romero
Imatge: Guillem Casal

Comparteix:

3.235.62.151