L'Inter Club Escaldes goleja l'Ordino (0-5) i es manté líder en solitari a la lliga

L'Inter Club Escaldes continua dominant amb mà de ferro la classificació de la lliga Multisegur de futbol. Els escaldencs han golejat l'Ordino per 0 a 5 en el partit de la desena jornada a la Borda Mateu. El VallBanc Santa Coloma no perd pistonada i també va guanyar el Carroi.

Es manté la igualtat a la part alta de la lliga Multisegur entre l'Inter d'Escaldes i el VallBanc Santa Coloma. Els escaldencs van imposar-se per 5 a 0 a l'Ordino. Genís feia el primer al quart d'hora de partit després d'una bona acció de Marc Pujol. A la represa, Pujol feia aquesta meravella. Minuts més tard, Ildefons Lima es vestia de davanter centre per fer el tercer. Amb el partit sentenciat, Sergi Moreno de penal i Cristian Martínez arrodonien la golejada.

El VallBanc Santa Coloma va guanyar per 3 a 0 el Carroi. Al 19, Nico Medina marcava el primer amb un xut encreuat des del punt de penal. A cinc pel descans, Nájera aprofitava un refús del porter, després del xut de Laborda. Als darrers instants, els colomencs feien el tercer en només tres tocs. Els de Marc Rodríguez se situen a dos punts de l'Inter.

L'Engordany segueix la línia ascendent i va imposar-se amb un gol de Júnior a l'UE Santa Coloma. Els d'Àlex Rodríguez van sortir més endollats al partit, però van trobar un gran Jesús Coca. A la represa, els escaldencs van créixer i de mica en mica anaven arribant les ocasions. Al minut 83, Júnior donava els tres punts als de Filipe Busto arribant des de segona línia. L'Engordany se situa tercer a 4 punts de l'Inter.

Per últim, Sant Julià i Atlètic d'Escaldes van empatar a zero. El partit va ser molt obert amb ocasions per a tots dos equips, però la manca d'encert va ser la tònica general del duel. Periánez va convertir-se en l'heroi escaldenc després d'aturar aquest un contra un a Anouar. Finalment, un punt per a cada equip que deixa els lauredians més lluny de les primeres posicions.