L'Inter continua líder i el VallBanc Santa Coloma recupera posicions

A la setena jornada de la Lliga Multisegur Assegurances, el final de la primera volta, les primeres places es comprimeixen després de l'empat del líder i les victòries dels dos equips de Santa Coloma.

Aquesta vegada, el clàssic del futbol nacional va tenir un clar domini colomenc. Andreu Ramos obria el marcador a la sortida d'un córner als nou minuts. El Sant Julià va buscar l'empat, però no va estar encertat. Als 23 minuts, Laborda completava una jugada individual per situar el 0 a 2. Ja a la segona meitat, Aláez sentenciava amb el 0 a 3 definitiu.

VallBanc Santa Coloma i Sant Julià es queden a dos punts del líder, que va empatar a un gol amb l'Engordany. L'Inter s'avançava amb una bona jugada de Betriu culminada per Marc Pujol. Ja a la segona meitat centrada a l'àrea i la pilota cau als peus d'Alberto López, que supera el porter i aconsegueix el gol de l'empat.

La Unió Esportiva Santa Coloma no deixa de créixer i ja és quarta, en posició de play off al títol. Un penal transformat per Jordi Rubio va ser suficient per derrotar un Carroi que va jugar els darrers minuts amb deu homes. El Carroi tanca la classificació amb només dos punts.

Aquest dilluns, després de l'Informatiu Vespre, podran veure un ampli resum de tots els partits a l'espai 'Tot Lliga'.

Informa: Cesc Sanjuan