L'Inter d'Escaldes encadena quatre victòries consecutives per mantenir-se líder

L'Inter d'Escaldes segueix al capdavant de la lliga en guanyar l'UE Santa Coloma per 3 a 0. La lluita per la darrera plaça que dona accés al play-off pel títol es manté amb tres equips empatats a punts.

L'Inter d'Escaldes manté el pas ferm per revalidar el títol. Els escaldencs van desfer-se de l'UE Santa Coloma per 3 a 0. Al 18, Genís Soldevila aprofitava una centrada lateral per fer el primer. Abans del descans, Gerard Artigas convertia el segon en aprofitar una pèrdua de pilota en la sortida dels colomencs. Al minut 62, Pau Bosch feia el tercer a la sortida d'un córner. El triomf deixa l'Inter líder en solitari amb 20 punts.

L'Atlètic d'Escaldes es manté segon amb 18 punts, en vèncer el Carroi per 2 a 0. Al minut 15, Minutella marcava el primer amb un xut des de fora de l'àrea. Cinc minuts més tard, Grondona feia el segon a passada de Gemelson. A la represa, els escaldencs van quedar-se amb un jugador menys per l'expulsió de Minutella, però van aguantar el marcador. La derrota deixa una jornada més el Carroi al fanalet vermell.

L'Engordany se situa a tres punts del lideratge, en guanyar el Sant Julià per 1 a 2. Al minut 8, José Antonio Aguilar feia el primer en aprofitar la passivitat de la defensa escaldenca. Al 21, Morgan Lafont feia la igualada en un córner. Al 54, el màxim golejador de la lliga Guillaume López capgirava el marcador en una jugada embolicada. El triomf deixa l'Engordany amb 17 punts i amb 14 els lauredians.

Per últim, el FC Santa Coloma va retrobar-se amb la victòria cinc jornades després en guanyar el Penya Encarnada per 2 a 0. Al minut 19, Cisteró feia el primer en una jugada individual. Tot i el domini colomenc, la sentència no va arribar fins al minut 70 amb aquest xut d'Hamza. Els tres punts permeten als de Jorquera situar-se amb 14 i lluitar per entrar al play-off pel títol i deixa amb 7 el Penya Encarnada.

Tots els gols de la jornada es podran veure després de l'Informatiu Vespre, al programa "Tot Lliga".