L'Inter d'Escaldes fa un pas de gegant per revalidar el títol

A la lliga nacional, l'Inter obre escletxa a la classificació en golejar l'Atlètic d'Escaldes i, pràcticament, garanteix l'obtenció del títol quan resten dos partits per acabar la lliga. A la part baixa, l'Ordino fa un pas de gegant per evitar la promoció, després de guanyar l'Engordany.

El derbi escaldenc va tenir molta acció i gols. L'Inter va avançar-se al minut 3 amb un gol de Victor Casadesús. A la segona meitat va arribar la golejada, amb les dianes de Genís Soldevila, Ahmed i Victor Martínez. Garrido va marcar l'únic gol de l'Atlètic. L'Inter referma la primera posició amb 49 punts i s'assegura jugar competició europea. Per la seva banda, l'Atlètic cau a la tercera plaça amb 42.

En l'altre partit pel títol, UE Santa Coloma i Sant Julià van empatar a zero i es compliquen les opcions d'atrapar l'Inter. Els colomencs se situen segons amb 43 punts i els lauredians són quarts empatats amb l'Atlètic.

Al play-off per la permanència, l'Ordino fa una passa endavant per salvar la categoria, després de guanyar l'Engordany, per 2 a 1. El gol de Brian Pubill al minut 86 va donar els tres punts als ordinencs i els permet tenir pràcticament lligada la salvació.

En l'altre partit, el Carroi va imposar-se al FC Santa Coloma per 2 a 1. Guillaume López va avançar els colomencs, però als darrers 15 minuts el cuer va capgirar el marcador.