L'Inter d'Escaldes guanya la Supercopa i signa el primer triplet de la seva història

L'Inter d'Escaldes ha guanyat el primer triplet de la seva història. Els escaldencs, vigents campions de lliga i Copa Constitució, s'han adjudicat la Supercopa després de derrotar el Futbol Club Santa Coloma per 2 a 0. La lluita es trasllada ara a la lliga.

L'Inter d'Escaldes ha tancat una temporada 2019-2020 històrica amb la celebració del tercer títol, la Supercopa.

Una vegada més el rival va ser el Futbol Club Santa Coloma, que va caure derrotat per 2 gols a 0 a l'Estadi Nacional.

La final es va començar a decantar ben aviat a favor dels escaldencs. En el minut 4 Betriu va obrir el marcador amb un xut per l'escaire després d'una paret amb Jordi Rubio. El gol va tranquil·litzar l'Inter, ben situat en defensa, que va veure com el Santa Coloma va tenir el domini de la pilota, però sense crear excessiu perill a la porteria de Josep Antoni Gomes. Abans del descans els escaldencs van estar a punt de fer el 2 a 0 però el xut de Toni Lao va sortir fora.

A la represa es va repetir l'escenari de la primera part, amb el Santa Coloma amb més possessió i un Inter ordenat que es va trobar còmode al camp. Fins que va sentenciar. En el minut 65, Miguel Ángel Ramos no va estar encertat a l'hora de blocar una falta lateral i Ilde Lima va fer el 2 a 0. Quedava encara temps, però l'Inter era l'amo de la situació.

La Supercopa va estrenar campió. El cap de setmana Inter i Santa Coloma es tornen a enfrontar a la lliga, amb els colomencs un punt per sobre.

Informa: Sergi Cano