L'Inter d'Escaldes jugarà la final de la ronda preliminar de la lliga de Campions (2-1)

Sota la pluja i el fred, l'Inter d'Escaldes ha fet un pas més en la història del futbol nacional. Els escaldencs s'han imposat al Fiorita a la semifinal de la ronda preliminar de la lliga de Campions, per 2 a 1, en un partit força obert on els d'Otger Canals han anat de menys a més.

En la darrera acció de la primera part, Rinaldi ha avançat els sanmarinesos en aprofitar una pilota morta dins de l'àrea. Al descans, 0 a 1.

El pas per vestidors ha esperonat els escaldencs que han sortit més agressius en la pressió. Al minut 55, Genís Soldevila ha aprofitat un mal refús de la defensa per fer el primer amb un cop de cap.

Deu minuts després, novament, Soldevila ha completat la remuntada amb un xut col·locat que ha sorprès el porter, 2 a 1. El marcador favorable ha servit perquè l'Inter controlés el partit i s'emportés el triomf.

A la final s'enfrontaran al vencedor de l'altra semifinal que disputaran el Levadia d'Estònia i el Vikingur d'Islàndia.