L'Inter d'Escaldes, més líder després de golejar l'Atlètic

En clau nacional, l'Inter d'Escaldes segueix fent-se fort a la primera plaça, en guanyar l'Atlètic d'Escaldes. Per la seva banda, el Sant Julià es consolida a la segona posició en superar el FC Santa Coloma.

L'Inter d'Escaldes és més líder després de golejar en el derbi escaldenc l'Atlètic, per 1 a 4. Les coses van posar-se de cara per als d'Otger Canals al primer minut amb un penal transformat per Genís Soldevila. Al 20, Marc Pujol feia el segon i poc abans del descans, novament Soldevila convertia el tercer. Els de Luís Blanco molt tocats per l'expulsió de Fabio a la primera meitat no van tenir opció i Gerard Artigas feia el quart al minut 54. Rafa Santos a la sortida d'un córner feia el gol de l'honor. L'Inter se situa primer amb 32 punts i obre escletxa amb la resta de perseguidors. Per la seva banda, l'Atlètic és quart amb 24 punts.

En l'altre duel pel títol, el Sant Julià va imposar-se al FC Santa Coloma per 2 a 0. Al minut 37, Xavi Carmona avançava els lauredians. A les acaballes, Òscar Garcia certificava el triomf. Els lauredians se situen segons amb 28 punts i els colomencs tercers amb 24.

Pel que fa a la permanència, Carroi i Engordany van empatar a 1. Aaron va avançar els escaldencs a la primera meitat i Youseff a la segona va igualar el duel. Aquest resultat permet al Carroi sumar 9 punts a la classificació amb dos punts de marge sobre el Penya Encarnada que ocupa el fanalet vermell.

Precisament, el Penya va perdre golejat davant l'UE Santa Coloma per 9 a 0. El partit va tenir Joel Paredes amb quatre gols i Víctor Bernat amb tres, com a principals protagonistes.

Tots els gols i les millors jugades es podran veure després de l'informatiu vespre al 'Tot lliga'.