L'Inter d'Escaldes continua amb pas ferm a la lliga

L'Inter d'Escaldes se situa novament al capdavant de la lliga nacional en vèncer el Lusitans per 2 gols a 1. Té el perseguidor immediat a només un punt. La UE Sant Julià va empatar a 1 contra la UE Santa Coloma.

El conjunt d'Adolf Baines continua tenint opcions al títol en guanyar els lusos per un ajustat 2 a 1. Lusitans s'avançava al marcador al minut 27 amb un penal transformat per Àlex Correia. A la represa, els escaldencs empataven amb un gol d'un ex dels lusos, Carlos Gomes. A 12 minuts pel final, Genís Soldevila capgirava el marcador amb un xut mossegat.

El Sant Julià es veia les cares amb la UE Santa Coloma. Al cap de cinc minuts, Enric Pi aprofitava un mal refús de la defensa i amb una rematada acrobàtica feia el primer. Un minut després d'iniciar la represa, Luis Pajares aprofitava una pilota llarga per a batre Ferran Pol amb un xut creuat. A les acaballes, Cissé va poder trencar l'empat, però José Antonio feia una de les aturades de la jornada.

L'Ordino continua confirmant el seu bon moment i va superar l'Encamp per tres  a 1. Tot i això, els encampadans van avançar-se al minut 26 amb aquest gol de Diego Sánchez. A la represa, Lluís Martins feia l'empat al minut 60 aprofitant un mal refús de la defensa. Al 76, Gabriel Gómez capgirava el marcador amb un xut creuat al segon pal. Amb l'Encamp bolcat en atac arribava la sentència novament de Martins, després de regatejar el porter.

Finalment, VallBanc Santa Coloma i Engordany van repartir-se els punts en un empat sense gols. Els dos conjunts van disposar d'ocasions per obrir el marcador, com aquest xut que s'estavella al pal dels escaldencs. O els colomencs amb aquesta mala sortida de Jesús Coca.

L'Inter continua al capdavant de la lliga amb 10 punts. El Sant Julià se situa segon amb 9 punts, dos més que l'Ordino, que és tercer. A la part baixa, Engordany i Encamp, amb 3 i 1 punt, tanquen la classificació.