L'Inter d'Escaldes i el VallBanc Santa Coloma s'enfrontaran pel títol en la primera jornada del play-off

www.andorradifusio.ad

L'Inter d'Escaldes i el VallBanc Santa Coloma s'enfrontaran en la primera jornada del play-off pel títol. El partit pot decidir mitja lliga, en cas de victòria escaldenca. D'altra banda, en el play-off per la permanència, Ordino i Carroi s'enfrontaran per evitar el fanalet vermell.

La Federació de Futbol ha fet aquest dilluns el sorteig del play-off pel títol i la permanència. La sort ha decidit que el primer partit dels dos formats sigui un dels més importants amb duels directes per un mateix objectiu.

Al capdavant de la classificació, l'Inter d'Escaldes, actual líder, i el VallBanc Santa Coloma s'enfrontaran en la primera jornada que començarà dijous. El partit serà de vital importància, ja que els d'Adolfo Baines tenen tres punts de marge sobre els colomencs i una victòria escaldenca deixaria el títol a tocar. Cal recordar que únicament es disputaran tres jornades de play-off i el duel de dijous serà d'alt voltatge. L'altre partit de la jornada serà el de l'Engordany i el Sant Julià en pugna per la tercera plaça.

Per un altre costat, a la part baixa, el Carroi i l'Ordino s'enfrontaran aquest dimecres en un partit que pot ser clau per definir la darrera plaça. Tots dos equips arriben amb 9 punts i amb només 3 partits per jugar-se, el duel serà una autèntica final. D'altra banda, l'UE Santa Coloma i l'Atlètic d'Escaldes disputaran l'altre partit sense res en joc, ja que tots dos estan salvats.

La previsió és que el play-off acabi el 22 de juliol. Després serà el torn de les semifinals de la Copa Constitució, el cap de setmana del 26 de juliol. La primera serà entre l'Inter d'Escaldes i el Sant Julià a la Borda Mateu i la segona, el derbi colomenc a l'Estadi Nacional.

Informa: Joel Romero
Imatges
cedides: FAF

Comparteix: