L'Inter és més líder després de la derrota del VallBanc Santa Coloma

L'Inter d'Escaldes comença a obrir l'escletxa a la lliga nacional de futbol, després de superar l'Engordany. La derrota del Vallbanc Santa Coloma el situa a quatre punts dels escaldencs.

El derbi escaldenc entre Inter i Engordany va saldar-se amb victòria per als d'Adolfo Baines per 2 a 0. El duel va decantar-se al primer quart d'hora, després que Bruninho posés aquesta centrada al punt de penal perquè Genís fes el primer. Al minut 14, Jordi Roca feia el primer gol amb l'Inter en aprofitar una pilota a l'espai. L'Engordany va provar de retallar distàncies sense gaire fortuna. A la segona meitat, els de Filipe Busto van bolcar-se en atac, però José Antonio i la manca d'encert van deixar l'Inter a quatre punts de l'Engordany, el segon classificat.

La sorpresa de la jornada la va protagonitzar el Sant Julià en guanyar el Vallbanc Santa Coloma per 0 a 1. Els lauredians van fer gala del seu joc intens i vertical per sumar els tres punts davant els colomencs. Bruno va ser el primer a posar a prova Eloy amb aquesta jugada embolicada que es passeja per l'àrea petita. Els de Marc Rodríguez replicaven amb aquest xut de falta que obligava Ramos a lluir-se. Al 63, Javi Lara filtrava una pilota a l'espai per Piera i aquest la posava al primer pal perquè Bruno fes el 0 a 1. Piera va disposar de la sentència, després d'una pentinada de Bruno, però el seu xut trobava Eloy Casals. Al final, derrota dels colomencs que se situen tercers a 4 punts de l'Inter i el Sant Julià es reenganxa a la lluita pel títol amb 26 punts.

L'UE Santa Coloma va superar el Carroi per 3 gols a 0. Al minut 5, Roberto Carlos aprofitava una mala sortida del porter en una centrada per fer el primer de la tarda. Quatre minuts més tard, novament Roberto Carlos treia profit de la feblesa defensiva del Carroi per fer el segon. Els d'Àlex Rodríguez van jugar amb un home menys des del minut 12, però tot i això van dur la batuta del joc i Jordi Rubio perdonava el tercer. A la represa, Cristian Garcia es vestia de davanter centre per fer la sentència en aprofitar una contra. Al final, 3 a 0 i els colomencs que sumen la cinquena victòria.

En el duel de la part baixa, l'Atlètic d'Escaldes va empatar a 1 amb l'Ordino. Els escaldencs van portar el pes del joc i les ocasions, però van pecar de manca d'encert. A la represa, Cristian Hidalgo avançava els ordinencs, tot i jugar amb un home menys, amb aquest xut amb l'exterior al pal llarg. A quinze minuts del final, Sergi Suárez s'inventava aquest xut per posar les taules al marcador i deixar l'Ordino com a fanalet vermell amb 6 punts empatat amb el Carroi.

El resum de tots els gols i millors jugadors, després de l'informatiu vespre al 'Tot Lliga'.

Informa: Joel Romero