L'Inter, més líder en superar el Sant Julià

L'Inter d'Escaldes continua líder de la lliga. Els d'Adolfo Baines van superar el Sant Julià i se situen dos punts per sobre del VallBanc que va endur-se el derbi colomenc.

Una falta magistral de Marc Pujol permet a l'Inter d'Escaldes seguir al capdavant de la competició nacional, després de superar el Sant Julià. Abans, Cristian Martínez havia estavellat una pilota al travesser a la primera meitat. A la represa, Genís Soldevila va tenir la sentència a les seves botes, però el seu xut sortia per sobre del travesser. A les acaballes, Bruno va disposar de l'empat, però la seva rematada se n'anava per poc fora de la porteria de José Antonio Gomes. Finalment, tres punts més per a l'Inter.

En el derbi colomenc, el VallBanc va imposar-se a l'Unió Esportiva per 2 gols a 0. Al minut 9, Txus Sosa feia el primer amb aquesta vaselina per superar Xisco. Víctor Bernat va buscar la rèplica, però el seu xut sortia fregant el pal. Abans d'arribar al descans, Laborda feia el 2 a 0 amb un xut sec al primer pal. A la represa, el VallBanc va mirar d'ampliar la diferència, però va trobar un gran Xisco Pires. El triomf permet als de Marc Rodríguez seguir a dos punts de l'Inter.

L'Engordany manté la bona dinàmica i ahir, va superar l'Atlètic d'Escaldes per 3 a 1. Al minut 5, una passada de Peter trencava tota la defensa i Luigi feia el primer de la tarda. Al 28, Gastón aprofitava una pilota morta dins de l'àrea per fer l'empat. A la represa, Sebas Gómez mostrava per què és un dels grans especialistes de la lliga a pilota aturada. Al 73 i amb l'Atlètic bolcat en atac, Júnior feia el 3 a 1 definitiu amb una jugada individual. Després d'un inici irregular, els de Filipe Busto ja són tercers a 4 punts del líder.

Per últim, el duel de la part baixa entre Ordino i Carroi es va resoldre amb taules, 2 a 2. Al 48, Kingo feia el primer en aprofitar una pilota a l'espai i retallar el defensa dins de l'àrea. Minuts més tard, novament Kingo feia el segon amb una nova passada a l'espai. A vuit pel final, Correia aprofitava la mala sortida del porter per retallar diferències. Dos minuts més tard, novament a pilota aturada Correia feia l'empat. El Carroi segueix com a fanalet vermell amb 3 punts, 2 menys que l'Ordino que és setè.