L'Inter és el nou líder després de superar el VallBanc en el primer duel entre favorits (1-0)

L'Inter d'Escaldes és el nou líder en solitari de la Lliga Multisegur de futbol després de superar el VallBanc Futbol Club Santa Coloma en la cinquena jornada. Un solitari gol de Rodrigo va donar els tres punts als d'Adolfo Baines.

El primer duel entre els dos màxims aspirants al títol de la Lliga Multisegur va ser per a l'Inter d'Escaldes, que va jugar amb una samarreta rosa amb motiu del Dia internacional contra el càncer de mama. L'únic gol del partit va arribar al minut 20. Eloy Casals no va aconseguir atrapar el xut de Marc Pujol i Rodrigo, molt atent, feia de cap el gol de la victòria per als escaldencs. Amb els tres punts, l'Inter en suma tretze i és líder en solitari, amb quatre victòries i un empat.

També en va tenir prou amb un gol el Sant Julià per superar el Carroi. Quan quedaven dotze minuts per arribar als noranta reglamentaris, Sergio Rodríguez posava per davant els lauredians, que sumen deu punts i empaten amb el VallBanc Santa Coloma a la classificació.

La Unió Esportiva Santa Coloma ocupa el quart lloc de la taula després de desfer-se d'un combatiu Atlètic d'Escaldes amb un marcador idèntic. Riestra va desfer la igualada, que semblava definitiva, en un contracop a només tres minuts del final.

El partit amb més gols es va disputar sota una intensa pluja a Borda Mateu. L'Ordino s'avançava al minut 27 amb una canonada de Makharadze. L'Engordany feia el gol de l'empat abans del descans, obra de Lafont. A la represa, els de Filipe Busto capgiraven el marcador amb dues dianes més. Gabi Riera feia el 2 a 1, després d'aprofitar un rebuig de Domingo. Alberto López feia el 3 a 1 definitiu en un altre rebuig, a rematada de Luigi San Nicolás, que tornava després d'una llarga lesió.

El resum més complet de la jornada, com cada dilluns, després de l'Informatiu Vespre, al 'Tot Lliga'.

Imatges cedides: Federació Andorrana de Futbol