Irineu Esteve és 41è a la prova de persecució de la Copa del Món

Irineu Esteve no ha pogut repetir la gran actuació de dissabte a la Copa del Món. En la prova de persecució de 15 quilòmetres estil clàssic ha acabat en el lloc 41è. També en Copa del Món, però en aquest cas d'esquí alpí, Joan Verdú va ser 58è al supergegant de Beaver Creek.

Irineu Esteve ha disputat aquest migdia la prova de persecució. Una prova de 15 quilòmetres on l'andorrà ja ha sortit amb un minut i 48 segons perduts respecte al millor temps en la suma de l'esprint de divendres i els 15 quilòmetres lliures de dissabte.

En els 15 quilòmetres clàssics ha anat de més a menys. En tots els parcials ha estat en el top 40 menys a l'arribada, on ha entrat en el lloc 41è, a dos minuts i 13 segons del millor temps i 54 segons del top 30. Esteve es quedarà a Noruega on el proper cap de setmana disputarà un altra Copa del Món en la distància de 30 quilòmetres.

Pel que fa a Carola Vila, la jove esquiadora andorrana ha estat quarta als set quilòmetres i mig en estil clàssic. Ha estat a Santa Caterina, Itàlia, en una prova FIS de categoria júnior.

En esquí alpí, Joan Verdú va acabar dissabte en el lloc 58è en el supergegant de Beaver Creek. Aquesta va ser la primera Copa del Món de la temporada per a l'esquiador andorrà. Una errada en una zona plana el va fer perdre molta velocitat dilapidant tota opció d'acostar-se als 30. Ho tornarà a intentar en el gegant, la seva especialitat.