ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Irineu Esteve es queda a 5 segons dels punts en els 15 quilòmetres d'Oberstdorf

Irineu Esteve s'ha quedat a 5 segons de puntuar a la ter

Irineu Esteve s'ha quedat a 5 segons de puntuar a la tercera etapa del Tour d'Esquí, als 15 quilòmetres amb sortida en massa, disputats a Alemanya. Carola Vila ha estat 59a en els 10 quilòmetres. Aquest dissabte tots dos competiran en l'esprint.

El Tour d'Esquí aterrava aquest divendres a Oberstdorf, on Irineu Esteve ha signat el millor resultat fins ara. L'andorrà ha estat 35è, a només 5 segons dels punts, en la cursa de 15 quilòmetres estil lliure amb sortida en massa.

Esteve ha tingut una mala sortida i ha perdut les posicions capdavanteres. Ha acabat a poc més d'un minut del vencedor, el noruec Johannes Klaebo, que lidera també la general del Tour, en què Esteve és 36è.

En categoria femenina, Carola Vila ha estat 59a en els 10 quilòmetres sortida massiva, a més de dos minuts de la guanyadora, Jessie Diggins.

Després de la cursa, ocupa la 62a plaça en la general. Els dos fondistes de la FAE competiran aquest dissabte en l'esprint, abans de desplaçar-se a Val de Fiemme per seguir la temporada.

Informa: Sergi Cano       
Fotografia: FAE © NordicFocus  

Comparteix: