ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Irineu Esteve tanca satisfet la temporada de debut a la Copa del Món i espera aviat el top-30

www.andorradifusio.ad

L´esquiador de fons Irineu Esteve dona per acabada la temporada aquesta setmana amb la prova de relleus del Campionat d´Espanya. Ha millorat en el rànquing de punts, treu bones conclusions del primer any a la Copa del Món i espera que el top-30 arribi aviat.

Irineu Esteve tanca una temporada en la qual consolida la seva trajectòria en el circuit internacional d´esquí de fons. Estrena a la Copa del Món i menys Copa d´Europa on finalment ha estat setzè de la general. I uns Jocs Olímpics en els quals va mostrar que pot arribar a assolir llocs destacats. L'esquiador es mostra satisfet d'haver pogut "lluitar entre els millors" i espera "un top-30 la propera temporada".

En un any ha passat del lloc 149 al 76 en el rànquing de punts FIS en modalitat de distància. Per destacar en Copa del Món té clar que li queda treballar aspectes essencials, ja que "els circuits són bastant diferents". "En Copa d'Europa són més agressius amb baixades més tècniques", mentre qye en Copa del Món "és més física amb pujades són més accentuades".

La seva companya Carola Vila també tanca temporada el cap de setmana al campionat espanyol. Encara en categoria júnior, l´any vinent seguirà en Copa d´Europa. Està satisfeta d'haver complert l'objectiu de "ser regular en Copa d'Europa". Així, "ens queden més ganes de donar més guerra i això ens motiva de cara a la propera temporada".

Final de trajecte per aquesta temporada i unes setmanes de descans abans de començar a pensar en la vinent. Irineu Esteve i Carola Vila volen seguir fent que es parli de l'esquí de fons.

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: