ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Irineu Esteve es troba lluny dels millors a l'espera de recuperar el ritme de competició

L'equip d'esquí de fons ha tancat aquest diumenge

L'equip d'esquí de fons ha tancat aquest diumenge la participació en les proves FIS de Gaalaa. Carola Vila ha estat 36a en els 10 quilòmetres lliures i Irineu Esteve 48è en els 15 quilòmetres també lliures. El proper cap de setmana tenen previst el debut a la Copa del Món. En esquí paralpí Roger Puig no ha pogut acabar i dissabte va ser cinquè en dues proves de la copa d'Europa en la disciplina d'eslàlom.

L'equip d'esquí de fons ha tancat aquest diumenge la participació en les proves FIS de Gaalaa. Carola Vila ha estat 36a en els 10 quilòmetres lliures. L'esquiadora andorrana s'ha quedat a 2 minuts i 3 segons de la vencedora la noruega Silje Theodorsen. 

Irineu Esteve, lluny dels millors, ha quedat 48è en els 15 quilòmetres també lliures. L'esquiador acaba de superar una petita pneumònia i encara no es troba al cent per cent. A més, ha trencat un pal en el recorregut. El més important és que es troba bé de salut i espera anar agafant ritme de competició a poc a poc. El proper cap de setmana tenen previst el debut a la Copa del Món.

En esquí paralpí, Roger Puig va ser cinquè dissabte en una prova de la copa d'Europa en la disciplina d'eslàlom. La pròxima cita de Puig seran les Copes del Món de Saint-Moritz, el pròxim 17 de desembre.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: FAE

Comparteix: