ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els isards podran jugar els partits contra Noruega i Finlàndia a l'Estadi Nacional

www.andorradifusio.ad

Els isards podran jugar els dos partits que els resten de la Conferència 2 nord-europea a l'Estadi Nacional. Així ho ratifica el conveni signat entre el FC Andorra i la Federació de Rugbi, sempre que prèviament La Liga hi doni el vistiplau en funció de l'estat de la gespa. Seran a l'abril i al maig.

Després de jugar dissabte a Dinamarca, els isards tancaran la Conferència 2 nord-europea amb dos partits a casa, contra Noruega, a l'abril, i contra Finlàndia, un mes després. Aquests enfrontaments es disputaran a l'Estadi Nacional, segons el conveni signat l'estiu passat entre el FC Andorra i la Federació de Rugbi. En tot cas, La Liga haurà d'autoritzar prèviament la disputa dels partits en funció de l'estat de la gespa.

La patronal del futbol ha entès la particularitat d'Andorra, en el sentit que es juga en un estadi que és de titularitat nacional i amb necessitat d'ús per part, en aquest cas, de la federació de rugbi. Els dos partits internacionals d'Andorra coincideixen el cap de setmana amb duels de la lliga SmartBank de l'equip d'Eder Sarabia, a casa. El de l'abril contra el Mirandés, en principi el dia 30, i el del maig davant el Tenerife, el 14. A hores d'ara, segons els calendaris de La Liga i de Rugby Europe, primer es jugaria a rugbi i després a futbol, però la idea seria canviar de data perquè l'Andorra jugués dissabte i els isards, diumenge. D'aquesta manera, la gespa suportaria millor el desgast de dos partits consecutius. Després tindrà quinze dies per descansar fins al proper enfrontament a casa dels tricolors. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu -cedides Rugby Europe 

Comparteix: