ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Els Isards viatgen a Turquia per obrir l'Europeu amb una llista marcada per les baixes

www.andorradifusio.ad

La selecció de rugbi viatja aquest divendres a Turquia per obrir una nova fase del Campionat d'Europa a la Conferència 2 Sud amb una convocatòria marcada per les baixes. Els seleccionadors, Josep Magallón i Peter Lucas, han hagut de convocar sis debutants.

Els Isards presentaran dissabte contra Turquia un quinze de circumstàncies. L'absència d'alguns dels internacionals que juguen a França i la coincidència amb les noces d'un jugador han fet que Josep Magallón i Peter Lucas hagin hagut de convocar fins a sis debutants. A Ankara es trobaran un rival ascendit de la categoria inferior i amb un nivell que, a hores d'ara, és tota una incògnita.

A banda de les baixes, la coincidència amb el partit de la selecció de futbol ha impedit els Isards entrenar cap dia a l'Estadi Nacional. Després de la polèmica pel canvi de gespa, el president de la federació ha optat per un to conciliador en espera del conveni que s'haurà de signar aviat.

El partit de la selecció contra Turquia es jugarà aquest dissabte a Ankara, a partir de les dues de la tarda, i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.

Informa i imatges: Joan López

Comparteix:

3.238.184.78