ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'ISMF elogia l'organització de la Comapedrosa Andorra per haver tirat endavant una Copa del Món en condicions extremes

La Federació Internacional d'Esquí de Muntanya

La Federació Internacional d'Esquí de Muntanya ha elogiat l'organització de la Comapedrosa Andorra per haver celebrat les dues proves de la Copa del Món i les dues Open amb total seguretat, tot i patir unes condicions meteorològiques extremes. Pal Arinsal treballa per ser seu permanent del circuit mundial i obre la porta a tornar a acollir uns Mundials a curt termini. 

El general Manager de la ISMF, Roberto Cavallo ha destacat que tot i les males condicons meterològiques la prova s'ha pogut feri tothom ha sortit molt satisfet. "Molt vent, baixa temperatura, però hem tingut dues competicions bones a tots els nivells, hem modificat el recorregut, però al final els corredors i els entrenadors estaven molt contents." Un fet al qual s'ha sumat el director general de Pal Arinsal, Josep Marticella, destacant que l'escenari era complicat i els ha portat a l'extrem. "Tenim tots els escenaris previstos, però aquest segurament superava l'escenari més complex que ens havíem plantejat. Hem estat molt a prop d'una cancel·lació."

Finalment, el director tècnic de la Federació de Muntanyisme, Carlo Ferrari, ha agraït tota la feina feta per part de les entitats i dels voluntaris. "Volia agrair la feina de tots els que s'han implicat en la prova, les entitats d'esport, de Govern, del comú de la Massana, de l'estació Pal-Arinsal Grandvalira Resort i tots els voluntaris."

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí 

Comparteix: