Jean Montero, peça essencial

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc ha trobat el seu líder, Jean Montero. El dominicà està complint amb escreix les expectatives posades en el seu fitxatge i és una peça clau per a Natxo Lezkano, amb 14 punts i 17 de valoració de mitjana.

Els resultats no havien acompanyat fins al compromís contra el Saragossa, però si hi ha una cosa clara és que el MoraBanc ja té líder. Jean Montero ha agafat les regnes i s'ha convertit en un autèntic dimoni de Tasmània als dos costats de la pista. En defensa és intens i aplicat, bona prova d'això són els quatre rebots i dues pilotes robades de mitjana per partit. Però, si hi ha un aspecte on brilla el dominicà és en l'atac. 14 punts de mitjana i tres partits per sobre dels vint avalen els seus números.

El dimoni tricolor és capaç de generar-se els seus propis llançaments i aprofitar bé els bloquejos dels seus companys. A més, també cal sumar-hi la seva velocitat, que el converteix en un jugador elèctric penetrant a cistella. Com a aspecte a millorar encara ha de fer jugar més l'equip en la direcció.

Montero és el millor aliat en la lluita per la permanència del MoraBanc i serà un dels elements a controlar per UCAM Múrcia, en el pròxim partit d'aquest dissabte al Poliesportiu. 

Informa: Joel Romero
Imatge cedida: MoraBanc Andorra

Comparteix:

L'excampió del món, Rohan Dennis, detingut per atropellar mortalment la seva dona Carabaña, Fenès i Gómez brillen a la Cursa dels nassos