ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Joan Cervós, sobre el seu fitxatge pels Colorado Spring Switchbacks: "Serà una experiència per créixer"

www.andorradifusio.ad

Ara fa uns dies, el Futbol Club Andorra va confirmar la baixa de Joan Cervós. El jugador deixa l'entitat tricolor per enrolar-se al Colorado Spring Switchbacks dels Estats Units, on vol créixer com a jugador en un entorn completament diferent.

Joan Cervós provarà sort força més enllà de les fronteres. El lateral esquerre seguirà els passos d'alguns excompanys com Fede Bessone i Ruben Bover, que també van viure l'experiència americana, i ha fitxat pels Colorado Springs Switchbacks, l'equip filial dels Colorado Rapids de la MLS.

La possibilitat d'anar-hi va néixer d'una agència andorrana i després de rumiar-ho uns dies va acceptar signar per un any. Creu que serà "una experiència per créixer personal i esportivament".

Amb només 87 minuts en lliga aquesta temporada, Cervós buscarà protagonisme en una competició força desconeguda com la USL Championship, la divisió de filials nord-americana per sota de la MLS. Explica que "és molt més físic que aquí, on el joc és més de toc".

A més, el jugador reconeix que serà una experiència completament nova i està a l'expectativa per "veure com va". "De moment amb la família hem estat mirant aquests dies com era la zona".

La previsió és que Cervós aterri als Estats Units abans del dia 15 per preparar la nova temporada que s'iniciarà al març. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.80.144.129