ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Jonathan i David Domene s'adjudiquen el 50è Ral·li d'Andorra

www.andorradifusio.ad

El cinquantè Ral·li d'Andorra ja és història. La prova ha transcorregut sense cap incidència en dues jornades intenses. La victòria s'ha quedat a casa i ha estat per a un equip que s'ha estrenat en el palmarès. 

A les imatges es pot veure l'interior del cotxe campió de la cinquantena edició del Ral·li d'Andorra. Es tracta d'un BMW 2002 de l'any 1974, pilotat per Jonathan i David Domene. 

Era una victòria buscada i finalment l'equip Barrio Garage Motorsport l'ha aconseguit. Després d'anys de modelar el cotxe, el BMW 2002 ha permès als seus ocupants pujar al calaix més alt del podi en l'any del cinquantè aniversari del Ral·li d'Andorra.

El guanyador, Jonathan Domene, s'ha mostrat molt satisfet de la victòria, ja que "sempre ho buscàvem, però no ho havíem aconseguit". Tot i que ha destacat que han aconseguit altres copes, "és la primera vegada que guanyem el ral·li". 

La satisfacció ha estat completa. I és el que el segon lloc s'ha quedat també a l'equip, en mans de Moloud el Allaoui i Diogo da Silva.

Ha tancat el podi el cotxe que ha començat la jornada com a líder, amb Josep i Alícia Carrancà. L'Automòbil Club s'ha mostrat satisfet per com ha anat el ral·li i mantindrà el format que tan agrada als pilots.

L'ACA tancarà els actes del cinquantè aniversari del Ral·li d'Andorra el novembre vinent, coincidint amb la presentació del llibre commemoratiu.

Informa: Sergi Cano

Imatges: Arnau Gaya-Ricard Tenza

Comparteix: