ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Jonathan Pérez entrenarà el nou Enfaf sènior de tercera divisió espanyola

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol ha presentat l'exjugador Jonathan Pérez com a entrenador de l'Enfaf sènior de futbol sala. L'equip jugarà a la tercera divisió espanyola gràcies a la fusió amb el Club Esportiu Sant Julià. 

El CE Sant Julià ja és història. Ara l'Enfaf agafa el relleu a tercera, amb un nou equip tècnic liderat per Jonathan Pérez després que Jorge Días decidís no sumar-se al nou projecte.

L'aposta de la federació ha estat per un tècnic novell, Jona, que fins ara entrenava l'equip cadet.  El director tècnic de la FAF, Eloy Casals, posa en relleu que "coneix la casa, els jugadors, ja que ha estat company de molts d'ells, i la categoria perfectament". A més, afegeix, "és una aposta de futur".

La plantilla no està tancada, però és segura la presència d'exjugadors del Sant Julià. El nou tècnic, que ha de configurar encara el seu grup de treball, diu estar "molt content per l'oportunitat d'afrontar aquets repte i amb moltes ganes de començar a treballar". "Sempre dic que l'objectiu és el dia a dia, donar el 100% en cada entrenament per aconseguir el resultat final: la permanència".

L'Enfaf no tindrà només un equip sènior. Gràcies a la fusió amb el Sant Julià disposarà també d'un juvenil, un cadet, un infantil i un aleví, més un juvenil femení, antic cadet. Precisament la federació treballa per tenir més jugadores per poder disposar de més equips femenins. L'Enfaf sènior començarà la lliga el 2 d'octubre a Solsona i els partits com a local els jugarà a les instal·lacions de la federació a la Massana. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: