Jordi Collado, encarregat de material del FC Andorra, un col·leccionista empedernit

www.andorradifusio.ad

Pocs cops una professió ha tingut tantes coses en comú amb una passió. Aquest és el cas del Jordi Collado, encarregat del material del Futbol Club Andorra i col·leccionista de samarretes.

Més de 1.000 samarretes. Aquesta és la increïble col·lecció de Jordi Collado, encarregat de material del FC Andorra, que aprofita la seva feina per aprofundir en la seva passió. "La primera samarreta que va arribar és una del Feyenoord, un regal del meu pare. Després de fer-ho intermitentment, fa 10 o 12 anys que ho faig intensivament i fins al dia d'avui".

Les instal·lacions de l'Estadi Comunal també s'han convertit en un petit museu. L'encarregat ens ensenya quines hi té. "A aquesta li tinc força afecte perquè va tardar a arribar. És la del Carlos Martínez quan era al Japó. Em feia molta il·lusió tenir-ne una de seva de quan va estar jugant allà i al final va trobar aquesta i ja la tenim a casa catalogada".

Totes tenen un valor especial, però n'hi ha una que destaca per sobre de les altres. "La més important és la que està signada per tota la plantilla de l'ascens de l'any passat".

Comparteix afició amb un gran col·leccionista com Ildefons Lima i, de fet, forma part de la iniciativa Gol Solidari.

Aconseguir les samarretes dels equips de la Lliga Smartbank és el principal repte que té al davant. Un cercle perfecte feina-passió que enguany ha anat un pas més enllà. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Albert Gómez dimiteix com a entrenador del Sant Julià L'efectivitat del FC Andorra s'imposa a La Romareda (0-2)