ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Jordi Ginesta baixa del camió i anirà al Dakar 2022 de Team Manager de l'equip Boucou

www.andorradifusio.ad

El Dakar 2022 no tindrà Jordi Ginesta entre els participants. El veterà pilot de camions, llegenda del raid amb 31 anys d'experiència, canvia de rol a l'equip Boucou i a partir d'ara serà el Team manager, amb cinc camions que haurà de coordinar. 

Jordi Ginesta ha decidit baixar del camió després de 31 participacions al Dakar i inicia una nova etapa com a Team manager de l'equip Boucou.

El fort cop que va patir l'any passat el va deixar tocat de l'esquena i no vol arriscar. Amb tot el veterà pilot es resisteix a dir que serà el punt final a la seva carrera dakariana. Diu que ho viurà "d'una altra manera". "Serà molt més senzill per a mi i físicament no serà tan dur", afegeix a l'espera de veure com aniran els pròxims anys en funció de l'evolució de la seva esquena.

El Dakar 2022 repetirà a l'Aràbia Saudita, on Ginesta s'encarregarà de la logística dels cinc camions en pista de l'equip, una feina més tranquil·la, però igual d'important.

Entre les tripulacions que coordinarà hi haurà l'andorrà David Lamelas. El seu rol serà "ajudar l'equip el màxim possible des del campament" amb desplaçaments a la pista si s'ha d'intervenir en cas que sigui necessària alguna reparació.

El Dakar 2022 arrencarà l'1 de gener amb l'etapa pròleg i s'allargarà fins al dia 14. De moment, a banda de Lamelas, hi ha confirmada la participació de Margot Llobera com a copilot de la catalana Mercè Martí en un side by side.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Andreij Cristancho   
     

Comparteix: