Jornada rodona per l'FC Andorra que ja ocupa posició de promoció d'ascens

Jornada rodona per al Futbol Club Andorra. Els tricolors han guanyat 3 a 1 el Cambrils. Aquest resultat, sumat als empats de Manresa i Viladecans, situen l'Andorra, segon, en posició de promoció d'ascens i a només un punt del líder. L'equip torna a dependre d'ell mateix per guanyar la lliga i aconseguir la plaça d'ascens directe.

L'Andorra ha saltat al camp coneixedor de l'empat del Manresa. La promoció estava a tir. Això pot haver afectat l'equip de sortida. El Cambrils s'ha avançat als 9 minuts i Nico ha salvat el segon tres minuts després. L'empat ha estat cent per cent andorrà, centra Cervós i Ludo, avui de nou titular, remata creuat al segon pal. Han sortit complicacions.

El doble volant Bover Riverola al mig del camp és clau en aquest equip; en el minut 39 l'exblaugrana s'ha hagut de retirar lesionat. Gabri destacava durant la setmana la importància de la plantilla. Marc Pujol ha sortit ocupant la posició de Riverola i ha quallat un gran partit. A la primera meitat Forgas estava negat de cara a gol. N'ha tingut de tots colors. En aquesta acció s'ha reclamat penal sobre Àlex Martínez. Abans del descans un defensa ha evitat sota els pals el gol de Rubén Bover.

De tant picar a la porta a la segona meitat l'Andorra ha aconseguit capgirar el marcador. Gran centrada de Bover i, ara sí, Forgas no perdona. Avui el millor del partit ha estat Àlex Martínez però el jove internacional andorrà no ha tingut el premi del gol. Forgas aprofita el rebuig del porter per sentenciar el partit. Tres punts que són or després dels empats de Manresa i Viladecans.

L'Andorra és ara segon a només un punt del Viladecans. Queden tres finals i un partit a casa, el darrer, el 25 de maig contra l'actual líder. Qui sap, si aquell, serà un dia per celebrar un ascens. Abans s'haurà de fer la feina a les Borges Blanques i Balaguer.

Informa: Cesc SanJuan
Imatge: Fernando Montero