ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

José Antonio Gomes, porter de la selecció: "Hem de voler progressar i tenir l'ambició per millorar aquests 6 punts"

www.andorradifusio.ad

Després de fer el rècord de punts en una fase de classificació, la selecció de futbol vol seguir apujant el llistó. El porter José Antonio Gomes creu que l'arribada d'Iker ha generat una competència positiva sota els pals i ja pensa en la propera Lliga de les Nacions. 

Els sis punts sumats al Premundial de Qatar han acabat amb un rècord que que ja tenia 16 anys d'història, però a la selecció li ha faltat puntuar contra alguna altra selecció que no fos San Marino per completar una fase perfecta. El balanç és bo, però la selecció vol seguir millorant. 

"No hem de conformar-nos en poder guanyar a San Marino. Hem de voler progressar i tenir l'ambició per millorar aquests 6 punts".

Jose Antonio Gomes ha alternat la titularitat sota els pals amb el jove Iker Álvarez, que en aquesta fase ha debutat amb l'absoluta. 

"Sempre dic que la competència et fa millor. Si miro cap enrere i veig que hi ha algú que està apretant molt, segurament donaré més de mi"

El proper repte serà la participació a la tercera Lliga de les Nacions. El llistó en aquesta competició són els 4 punts que va sumar Andorra en el debut. 

"Juguem contra rivals de la nostra lliga i estarem més a prop del nostre nivell futbolístic, que no pas les grans seleccions. És un punt de motivació per posar-nos a prova i veure fins a on podem arribar".

La selecció coneixerà els seus rivals en el sorteig que es farà el 16 de desembre. La lligueta es disputarà entre els mesos de juny i setembre de l'any vinent. 

Informa: Joan López

Imatge: Joan López / Arxiu RTVA

Comparteix: